Sorteer op
per pagina
 • Pony-fluttergordijn Schleich 42484
  Pony-fluttergordijn Schleich 42484

  Schleich 42484 SCHLEICH® Pony-fluttergordijn

  € 13,95 € 7,95
 • Paardenbox Schleich 42569
  Paardenbox Schleich 42569

  Paardenbox Schleich 42569SCHLEICH® Horse Club Paardenbox 2.0( De Paardenbox kun je zoveel als je wilt aan de Nieuwe ( 42568 ) Horse Club Manege 2.0 koppelen ) zodat je t.z.t. een hele grote manege hebt.Inhoud: ( 21 onderdelen )1…

  € 34,95
Sorteer op
per pagina

Schleich manege.

De paarden van Schleich zijn van zeer goede kwaliteit. Dit is algemeen bekend. Voor de maneges valt hetzelfde te zeggen. Het kunststof waarvan de Schleich maneges gemaakt zijn, is een stevig PVC-soort. Dit kunststof materiaal is van zeer goede kwaliteit, hierdoor ontstaat er bijna geen slijtage bij de maneges. Het is natuurlijk geweldig om al jouw Schleich paarden in een echte manege van Schleich te kunnen plaatsen. Maak jouw Horse Club collectie echt compleet met een mooie manege met ruiters en paarden.

Schleich manege online kopen.

Een manege is een plek waar paard wordt gereden. Het gaat vaak om een rijschool die meestal stallen bevat en een ruimte om te paardrijden. Het laatst genoemde wordt meestal in een bak gedaan. Dit is een stuk waar zand ligt waar goed op paardgereden kan worden. Het zand is meestal van het niet te losse soort, waar de paarden beter op kunnen lopen. Er wordt meestal door mensen gebruik gemaakt van een manege door tegen betaling paard te mogen rijden. Dit op een paard van de manege of die daar zelf op stal gezet is. Er worden in de Schleich manege paardrijlessen georganiseerd en paarden verhuurt. Dit is dus de plek voor paardenliefhebbers. In deze online winkel kun je de mooiste Schleich maneges kopen. Heb je hulp nodig of een vraag? Laat het ons weten!

© 2021 - 2023 dieren-figuren.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel