Schleich paarden.

Bekijk hier alle speelgoed paarden van Schleich. Er zijn op deze pagina meer dan 50 verschillende Schleich paarden te vinden. Elk model is uniek en gebaseerd op een bestaand paardenras. Van de meeste paardensoorten is er een merrie, hengst en veulen beschikbaar. Er zijn ook verschillende pony's. De Horse Club van Schleich is zeer populair bij verzamelaars en elk jaar wordt deze categorie met ruim tien nieuwe paarden uitgebreid. Het verhaal van de Horse Club draait om vier meiden met hun paard: Hannah & Cayenne, Lisa & Storm, Sofia & Blossom en Sarah & Mystery. Op een dag vinden ze een schatkist met daarin een geheime kaart. Hier begint het avontuur. Naast alle verschillende paarden zijn er dus veel speelgoed accessoires, maneges, paardenstallen, zadels en meer van Schleich verkrijgbaar.

Schleich paarden makkelijk online kopen.

De figuren zijn met uiterste zorg gemaakt en de details maken elk paard een kunstwerk op zich. De modellen zijn sterk en de huid van de paarden heeft een fijne structuur wat ze echt doet lijken. De neuzen en ogen glimmen een beetje wat ze tot leven brengt. In combinatie met wilde manen en een sierlijke staart zijn deze paarden fantastisch voor elk kind of paardenliefhebber! 

Kijk voor een nog groter aanbod van de Schleich paarden op www.speelgoed-paarden.nl , hier zijn nog meer relevante producten te vinden.

        

┬ę 2021 - 2023 dieren-figuren.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel